Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

Türkiye A Milli Futbol Takımı (Lucid Dreaming)

2008/06/21


Spor yazıları yazmak pek tarzım olmadığı gibi, becerilerim arasında da yer almaz lakin bir şeyler karalamak gerek. A Milli takımımız inanılmaz işler yapmaya devam ediyor. Geçen haftanın beşlisine Euro 2008'i yazarken "neler yapıyoruz öyle" diyerek düşüncemi eklemiştim. Bu fikrim faktoriyel kavramıyla ifade edilebilecek şekilde büyüdü ve bir "Lucid Dreaming" yaşadığımızı düşündürecek kıvama geldi. Pek çok kişinin bunu düşündüğünü biliyorum, dünden beri okuduğum pek çok yazıda da birden fazla kez karşılaştım bu kavramla. Demek ki ülkece "Lucid Dreaming" yaşıyoruz.. Uyanırken düşüşümüz çok sert olmaz umarım.

Bu arada futbol, Euro 2008 derken ülkenin pek çok sorunu da -yine- unutuldu gitti. Ankara'nın su sorunu, Güneydoğu'nun terör olayları, halen çözüm bulunamayan kene vak'aları ve daha sayamadığımız pek çok konu kaynıyor yine. Ekonomiyi artık saymıyoruz bile. Futbolun birinci spor sayıldığı ülkemde de futboldaki bu başarılar devam ederse atış poligonlarına gerek kalmayacağını da belirtmeye gerek yok sanıyorum..

0 Yorum: