Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

Supernatural Superserious #2

2009/09/10




10 Eylül'ü 11 Eylül'e bağlayan gece , yani bu gece, Supernatural beşinci sezon ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Gece uyku tutmayanlar netteki CW Tv linklerinden dizinin söz konusu bölümünü izleyebilir. Sanırım TSİ 03:00 veya 04:00'de başlayacak, tam kestiremedim saat farkını. Cumartesi sabahı bizim saatimizle 9:00-10:00 sularında da malum yerlere düşer zaten. Her Cumartesiyi de bekler hale geliriz bu yıl yavaştan...

İlk iki sezonun geneline hakim olan yerel efsaneler ve gittikçe ana çizgiden uzaklaşan senaryo kurgusu dördüncü sezonda adeta şapkadan tavşan çıkararak rayına oturtuldu. Açık kalan bir kapı dahi kalmadı ve güzel örülmüş bu ağa takıldı pek çok kişi. Kısacası dizinin final sezonundan beklenti yüksek. Umarım -böyle bir ihtimal yok bence- ele yüze bulaşacak bir başlangıç yapıp hevesimizi kursağımızda bırakmazlar. Neyse göreceğiz, artık saatler kaldı. Yakın zamanda da ilk bölüm ve gidişat hakkında yazarız.

2 Yorum:

tamchee dedi ki...

Bi ara ilk sezonlarıyla TNT'de vardı, ama artık görmüyorum, yayından kaldırıldı herhalde..?!

baha dedi ki...

3. sezon finali yayinlandi ve tatile girdi TNT'de. yeni yayin doneminde 4. sezondan baslayacaklardir. yaz geceleri de en bastan veriyorlardi kaciranlar icin, ona denk gelmissiniz siz.