Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

Hellboy II : The Golden Army

2008/09/15


Guillermo del Toro yönetmenliğinde geliyor serinin yeni filmi, ilkinden daha güzel olmakla birlikte yine de çok fazla şey vaadetmiyor seyirciye..


Night Elf ya da Dark elf diye tabir ettiğimiz karakterler giriyor bu kez hikayenin içine.. İnsanlarla olan savaşta yenilmez olabilmek için, Elf kralının emrine verilmek üzere Altın Golemlerden oluşan bir ordu yapma teklifiyle gelen goblin demircilerin ustasının teklifi, kralın oğlu Prens Nuada'nın da baskısıyla babası tarafından kabul edilir ve ordu yapılır. Orduyu kontrol edebilmek için bir altın taç da yapılmıştır orduyla birlikte. Bunu giyen kişi orduyu kontrol edecek kişidir.. İnsanlar tekrar saldırıya geçtiğinde ise tam bir katliam gerçekleştirilir duyguları ve merhameti olmayan Altın Ordu tarafından, bunu goren Elf Kralı kararından pişmanlık duyar, orduyu geri çağırır ve tacı üç parçaya böldürür. Tacın bir parçasını insanlara verir. Kalan iki parçanın birini kendisi alır, diğerini de Prens Nuada'nın ikizi Prenses Nuala'ya verir. İnsanların sözüne güvenmeyen Prens Nuada ülkesinden sürülür ve en ihtiyaç duyulduğu anda geri geleceğini söyler. Altın Ordu da dünyanın bilinmeyen bir yerine kapatılır ve barış yapılır..


Yıllar önce ortadan kaybolan Prens Nuada, Altın Ordu'yu çağırıp uyanışı gerçekleştirebilmek için tacın parçalarının peşine düşer ve yolları Hellboy ve ekibiyle kesişir. Bu arada Abe Sapien'e dikkat..
****
Bu filmde Hellboy aşkla tanışacak, aynı zamanda da fedakarlık yapmayı öğrenecek. Hellboy'un geleceği hakkında da pek çok fikir sahibi olmamızı sağlayacak..

0 Yorum: