Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

Rock 'n Coke 2009

2009/03/26


Bir yıllık aranın ardından yurdumun en tartışmalı müzik organizasyonu R'nC geri dönüyor, tarih 17-18-19 Temmuz, yer Kurtköy. Tarihin önceki yıllara göre öne çekilmesinin nedeni muhtemelen Ramazan Ayı.


Festivalin 6. ayağına yine pek çok "duyum" ile start verildi. Yine ortaya atılan grup isimleri ve spekulasyonlar olacaktır muhakkak fakat ilk kesinleşen grubu açıklayalım, Linkin Park... Organizatörlerden resmi bir açıklama gelmese de grubun resmi sitesi 19 Temmuz'da Rock 'n Coke sahnesinde olacaklarını müjdelemiş. İlk isim böylece belli oldu.


Önceki etkinliklerine nazaran bu yıl R'nC sahnesinde görülmek istenen sanatçıların oylandığı anket yok, ankete verilen cevapların pek işe yaramadığı düşünülürse isabet olmuş. Ankette çıkan kimseyi getirememişlerdi zaten. Bu yıl biraz daha farklı olacak gibi, bozulan imajı yenileme gayesi var ortada. Yeniden bir araya gelmiş bir Faith No More ve Interpol imajı düzeltir ve artıya çıkarır. Queens of the Stone Age de olabilir, Sigur Ros da... Çok şey istiyoruz sanırım. Rihanna falan gelmediği sürece sorun yok. Malum 50 Cent gördü bu festival geçmişte.

9 Yorum:

Adsız dedi ki...

linkinnn paaaarkkkkk!!!!!

Adsız dedi ki...

linkin park mı yuh

7.oda dedi ki...

rammstein istiyorum bennnnnnnn :)

baha dedi ki...

keske :)

Adsız dedi ki...

Abi saçmalamışlar ya ne Linkin Parkı şimdi özenti kaynar orası...

Adsız dedi ki...

eed yaa özenti istemioz orda bu arada umarım gelen gruplar gzeldr.... offf sabırsızlıkla bekliomm

Adsız dedi ki...

interpol olsa ölürüm heralde şuracıkta :)

Adsız dedi ki...

sigur ros muu :S

Adsız dedi ki...

:S niye ya bence çok iyi. mekan zaman gruplar da iyi. linkin park'ı ben çok istiyodum! heh ben özenti miyim şimdi kihkihkhhi teşekkürler coca colaya beni mutlu ettiler