Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

Festivale Doğru...

2009/04/20




11. Uluslararası Eskişehir Film Festivali yaklaşıyor. Festival programını açıklandığı an verelim, detaylı bilgi için link budur. Site güncellenme aşamasında fakat siteyi gezerek geçen yıl yapılanlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. SinemaAnadolu, CineBonus Espark ve CineBonus Neo sinemalarının tüm salonlarında gösterim yapılacağını da ekleyelim. Gösterimler workshop ve söyleşilerle desteklenecek. "Sinema Kültürüne Katkı Ödülleri" adı altında yapılacak yarışmada, "En İyi Sinema Kitabı", "En İyi Sinema Makalesi" ve "Televizyonlarda Yayınlanan En İyi Sinema Programı" kategorilerinde verilecek ödüllerle sinemanın düşünsel boyutunun zenginleşmesi konusunda araştırmalar yapan yazarlar ve sinema kültürüne destek olmaya çalışan kişiler ödüllerini alacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, UPS, ESPark ve Sony gibi firmaların sponsorlar arasında bulunduğu etkinlik bu yıl da gerek filmler, gerekse konuklarıyla harika geçecek gibi görünüyor. Bu yıl üniversitenin 50. yılı kutlandığından sürprizler de sıkça yaşanacak gibi. Merakla bekliyoruz...

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

Program cuma günü netleşecekmiş Bahadır.