Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

Sporcu Ahlakı

2008/02/27


Euroleague karşılaşması için Sırbistan'a geçen Efes Pilsen'de; Nicholas, Wright, Woods ve Hutson bu ülkeye gitmeyi reddetmişler.. Nedeni ise son olayların ardından Amerikan Hükümeti'nin, vatandaşlarını Sırbistan'a seyahat etmenin tehlikeli olduğu yönünde uyarmasıymış..

Coach Blatt ve Kenny Gregory de Amerika vatandaşı olmalarına rağmen takımlarını yalnız bırakmayarak Sırbistan'a hareket etmişler lakin üstte saydığımız dört "Paşa" bunu reddetmişler. Efes yönetiminden reaksiyon gecikmemiş; "Ne kadar önemli olursa olsunlar, bu dört oyuncu bir daha Efes forması giymeyeceklerdir." açıklaması gelmiş. Sırbistan Hükümeti'nin verdiği tüm güvencelere rağmen oyuncuların bu tutumu tam bir rezalet..

Maçın oynanabilmesi için takımların sahaya 10'ar oyuncu ile çıkma zorunluluğu var ve Efes sekiz oyuncuyla Sırbistan'da. Yöneticiler bu özel durumun ULEB tarafından anlayışla karşılanacağından emin gibiler. Dileyelim ki bu deprem, çok önemli Partizan maçı öncesi oyuncular üzerinde negatif bir etki yapmaz..

5 Yorum:

Adsız dedi ki...

Baha Penn'i unutmuşsun.Penn kadroda,şu arada o da gelmeseydi de kurtulsaydık keşke..

baha dedi ki...

saol dostum, onu yazmayi unutmusum..

Adsız dedi ki...

yenildik ama ezilmedik :)

baha dedi ki...

bu kadroyla bu kadar, elinden geleni yapti sahadakiler. bora ile baristan biraz katki gelebilseeyi baslarda. ama suclamamak lazim alisik diiller bu kadar sure almaya..

Adsız dedi ki...

kontrol etmeniz gerekir:)