Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

Haftanın Beşlisi

2008/09/21





* Iron Maiden, Dance of the Death ve Rainmaker dolu bir hafta.

*Metallica, Death Magnetic, olmamış ya da biz çok fazla şey bekliyoruz-istiyoruz. Yine de St. Anger'dan iyidir.

*La Antena, beşliye alalım, hafta sonuna doğru bir de inceleme yazalım..

*Cahillikler Kitabı, NTV Yayınlarından çıktı, 7. baskıyı yapmış durumda. İçindeki bilgiler bol bol " hadi canım..." dedirtiyor insana. Fiyatı da gayet makul.

*Young Adam, ilerledikçe sarpa sarsa da iyi bir film.

2 Yorum:

firat selcuk dedi ki...

su an son post bu diye tema hakkındaki yorumumu buraya atayım dedim..

cok hos bir tema olmus ama postların gonderildigi tarih de yazsa eskisi gibi, hic fena olmaz.. bir de yorum gonderirken once postu acıyor, onun altından yorum gonderebiliyoruz, bu pop-up penceresi tek tıkla acılsa daha iyi olabilir.. bu kısımda benim icin sorun yok ama üsengec kisi sayısı pek fazla ortalıkta, yorum gonder deyip de yanlıslıkla postun linkine tıkladıgını sanıp yorumdan vazgecenler olabilir diye dusundum..

baha dedi ki...

Evet tema ile ilgili sorunlar var, postun basliginin yaninda undefined yazan bolumde, normal sartlar altinda tarihin cikmasi gerek fakat html ile ilgili bi problem var cozemedigim. Yorum konusunda da kesinlikle haklisiniz. Yarin aksama dogru bir kac ayarlama yapmayi deniycem, olmadi yakariz temayi :)