Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

The X Files : I Want to Believe

2008/09/15


İşte yılın fiyaskosu.. Karakterleri bu kadar zorlama bir hikayeye uydurmaya çalışırsanız sonucun farklı olmasını bekleyemezsiniz..

Dana Scully ve Fox Mulder aynı evdeler.. Scully kendini doktorluk mesleğine vererek izleri silmeye çalışırken Mulder rahat duramıyor ve bir araştırmaya danışmanlık yapmak için göreve dönüyor. Hiper mega sapıkça deneylere alet edilmek için kaçırılan insanlar serisine bir de ajanın eklenmesiyle gelişiyor olaylar. İzlemeyin sakın..

Film veya konusu hakkında bir şey yazamıyorum çünkü geçmişe saygısızlık etmek istemiyorum. Xzibit'i ajan olarak izlediğimiz bir filmden bahsediyoruz. En azından serinin özgünlüğüne gölge düşürmeseydiniz diyorum ve yorumu sizlere bırakıyorum..

2 Yorum:

Cenky dedi ki...

Aynene katılıyorum dediklerine, ağlamaklı oldum film bittiğinde, ne nasıl bittiğini ne de neden çekildiğini anlayabildim Şu filmi izleyip x files'tan sıtkısıyrılacak çok insan var, yazık ettiler onca senelik eeğe.

Adsız dedi ki...

agent mulder'la aynı gün doğmuş ex bir xfiles fanı olarak tamamen katılıyorum.