Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

Şöyle Oldu Böyle Oldu - 6

2009/03/08


Tatile fazla kaptırdık kendimizi, adapte olmak zor oldu okula yine, yeni, yeniden... İkinci haftadan başlayan tokatlar uyandırdı bünyeyi, neler olur bilinmez, ilk dönemki performans yakalanmalı bir şekilde.

Uzun arayışların ardından kafamdaki gibi bir İspanyolca kursu bulabildim. Zamanımızı da ayarlayabilirsek çok güzel olacak. Sonraki evre de Hollanda'ya gidip Dutchman'den Hollandaca öğrenmek olacak umarım. Kovmazsa tabi. Kovarsa da ne yapalım, kısFmet...

Türk sineması 2009'u harika geçirecek gibi. İvedik harici filmler çok iyi gerçekten, bir tane boş yok aralarında. İvedik'i tartışmayacağım, gidin gülün amaçsız, zaten yegane gayesi filmin.
Watchmen şu aralar almış başını gitmiş durumda. Herkesin diline pelesenk olan bu filmi henüz izleme fırsatı buldum ve fikrim şudur ki; "olmuş"...

Öykü-Berk kardeşlere rastlayamıyorum uzun süredir, malzeme çıkmayacak sanırım artık. Ne yapalım, ona da kısfmet.

Hadise'nin şarkısı ile ilgili blog mail adresine iki mail gelmiş, yani amaç nedir anlayamadım. Hakkında yazamam, Eurovision bilgim sıfır tabanlı olmak üzere Hadise ile ilgim gazetede gördüğüm Eurovision kıyafetiyle sınırlıdır. fıstıkyeşili'ni takip edin arkadaşlar.

Soda ve elma suyu karışımı geri döndü! Arjantin bardakta 200'er mL'lik karışımlar halinde yutulan bu iksir tüm gün diri tutuyor... -yalan tabii ki- Rahatlatıcı diyebiliriz.

Eski dostlarla karşılaştık kısa kaçamakta, evlenip çoluğa çocuğa karışalım diyorlar 85li halleriyle, kendilerinden minimum 12 ay uzakta olan "ben" ise korkarak yudumladım kahvemi, biramı, kahveli biramı, Efes Dark Brown güzel olmuş gerçekten. Çekirge misali atlayalım.

Havelka Eskişehir, servis hızlanınca çok daha iyi olacak sanki. Nargile çok iyi fakat en iyi değil -Özkan, Erdek, Selamlar-

Kettle'da kireç çözücü kaynattım ve yaklaşık 15 kez durulamama rağmen halen köpürüyor. Çözümü olan yorumlara iliştirsin.

İmla ve şekil kurallarının önemsenmediği yegane serimiz olan geniş kapsamlı ve çoktan saçma bir şöyle olmuş, böyle olmuşun daha sonuna geldik. Bu arada tekrar bıraktık kelebekleri. Dönmesinler daha geri. Pls, ltf, tskrler.

-----

Photo, copyrighted, artlavart

2 Yorum:

Adsız dedi ki...

Baha soğuk suyla durula.tekerleme gibi oldu :))

Doğa

Adsız dedi ki...

kaynatmayın soğuk suyla yıkayın.