Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

U2 İstanbul Konseri Biletleri Satışta

2009/11/02


6 Eylül 2010 tarihli U2 konserinin biletleri bugün (2 Kasım 2009) satışa çıkmış durumda. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında sahneye çıkacak grubu izlemenin bedeli 50 TL ile 550 TL arasında değişmekte. 550 TL'lik Red Zone biletleri ise ilk günden tükenmiş durumda. Yedi kategori ve bir de Red Zone olarak bölmüşler stadı bilet konusunda. Yedinci kategori sahneye en uzak kısım.

Sahnenin dönerek tüm stada hükmedebileceği gibi tasarlandığı ve sahne hazırlıklarının bir hafta önceden başlayacağı konser ayrıca bir rekor denemesine de sahne olacak. Tek günde en yüksek seyirci çekme potansiyelli mekan seçilmiş durumda ve yanılmıyorsam 90.000'in üzerinde seyirci çekilebildiği takdirde rekor İstanbul'a geçmiş olacak. Tek şehirde en çok izleyici rekoru ise grubun Fransa'da üç gün art arda Stade de France'da verdiği konserler sonucu 270.000 kişi.

Şimdi tüm bunları yazınca Facebook'daki bir milyon üyeli grup kurucuları gibi hissettim kendimi. Tüm arkadaş listenizi davet edin falan. Neyse, biletler satışta efendim.


2 Yorum:

7.oda dedi ki...

bir yıl önceden bilet satışı mı olur yahu??
kim öle kim kala, o gün ne yapacağını nerden bile ??:))

baha dedi ki...

haklisiniz ama ilk gunden de bitebiliyor goruldugu gibi :) karaborsa olucak cok fena.