Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

Urban Bug'dan Yaz Dolusu Eğlence!

2010/05/18


Mail kutumuza düşen bir e-posta ile Urban Bug'ın yaz boyunca gerçekleştireceği etkinlikler hakkında bilgilendirildik. 20 etkinlikten söz ediliyor, dolu dolu eğlence de cabası. 29 Mayıs tarihinde start alacak etkinlikler Eylül ortasına dek sürecek. Urban Bug'ın yeni markası Urban Fetish giyim ve takı koleksiyonları da bu etkinliklerde tanıtılacak. Şimdi İlkay Türk tarafından bize yollanan mailin içeriğini sizlerle paylaşıyorum, böylece etkinlikler hakkında daha net bir fikir sahibi olabilirsiniz;

SUNDAZE by URBAN BUG

Gerçekleştirildiği 2002 yazında efsane haline gelen Sundaze by Urban Bug etkinlikleri, 2010 yazında yineleniyor. 2010 yazında Pazar günleri gerçekleşecek Sundaze by Urban Bug etkinlikleri; katılımcılarına keyifli ve sıcak saatler yaşatacak.

MENTHA BOAT by URBAN BUG

Geçen sene gerçekleştirilen ve adından çokça bahsedilen Mentha Boat partileri 2010 yazında Urban Bug’ında katkılarıyla çok daha eğlenceli bir etkinliğe dönüşecek. Mentha Boat by Urban Bug etkinlikleri; Pazar günleri, 150 kişilik teknede katılımcılarını denize, müziğe ve eğlenceye doyuracak.

FERAYE BOAT by URBAN BUG

Feraye Boat by Urban Bug etkinlikleri; Cumartesi günleri, 200 kişilik kapalı salonu ve 100 kişilik terası olan teknede, Feraye’nin leziz yemekleri ve seçkin müziğiyle katılımcılarına harika geceler yaşatacak.

Urban Bug 2010 Summer projesi, gerçekleştirilen eventlerin ardından Eylül ayında düzenlenecek olan özel parti ile sonlanacak. Şehir böcekleri 2010 yazında eğlenceye doyacak!

www.urbanbug.org
www.feraye.net

http://www.friendfeed.com/urbanbugoffical

http://www.twitter.com/urbanbugoffical

http://www.myspace.com/urban_bug



FERAYE BOAT by URBAN BUG VOL.1 / SELİM SESLER

İlk tekne kalkıyor!

29 Mayıs Cumartesi akşamı 19:30’da misafirlerimize düzenleyeceğimiz karşılama kokteylinin ardından, 20:00’da Arnavutköy’den ve 20:30’da Beylerbeyi’nden kalkış yapacak, 200 kişilik kapalı salonu ve 100 kişilik terası olan teknede, Feraye’nin leziz yemekleri ve Selim Sesler’in sahne performansıyla başlıyor! “Ah o gemide ben de olsaydım!” diyerek hayıflanmamak için, vakit kaybetmeden rezervasyonunuzu yaptırmanızı tavsiye ediyoruz.

Selim Sesler, The Guardian gazetesinin klarnetin Coltrane'i başlığı altında sayfalarına taşıdığı ve yaşayan en büyük klarnetçilerden biri olarak kabul ediliyor. Anadolu'nun geleneksel düğün müziklerini ve klarnetin hüznünü, coşkulu sesiyle harmanlıyor. Fatih Akın'ın Duvara Karşı ve İstanbul Hatırası filmlerinde müzikleri yer almaktadır. Feraye Restoranda sergilediği performanslarla da ciddi bir hayran kitlesi edinen Seslim Sesler, 29 Mayıs Cumartesi gecesi sizlere unutamayacağınız bir gece yaşatacak.

KALKIŞ NOKTALARI

20:00 Arnavutköy Çamlıbahçe İETT durağı arkası

20:30 Beylerbeyi Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü karşısı

Etkinlik ile ilgili tüm detaylara (fiyat, menu vs.) aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

http://www.portal.urbanbug.org/ub_music/846.html

REZERVASYON

Feraye Restoran : 0212 244 74 72

Urban Bug : 0212 230 01 59

Erdin Soyak : 0530 201 65 95

Can Tayfun : 0541 344 40 00

www.urbanbug.org

www.feraye.net

www.selimsesler.com


0 Yorum: